Strategisk sparring

Personlig sparring

Strategisk sparring handler om at sætte det helt lange lys på fremtiden og på samme tid holde fokus på den daglige drift.

Core Business A/S hjælper dig gerne med strategisk sparring, så du kan få vendt og drejet de mange tanker du og din virksomhed måtte sidde inde med. Vi vil komme med gode råd og vejledning, og hjælpe jer med at se jeres virksomheds potentiale.

Formålet med at inddrage en ekstern rådgiver/sparringpartner er, at I løbende kan blive udfordret på strategi og forretningsudvikling.

Vores rådgivning strækker sig typisk over en længere periode, hvor vi drøfter forskellige udfordringer for virksomheden. Det kan eksempelvis være spørgsmål om, hvordan I forholder jer til digitalisering, konkurrenter, nye markeder, nye teknologier, personale og lignende.

Udfordring

Din virksomhed har behov for en sparringspartner, der kan og tør sætte tingene på spidsen samt se opgaverne fra en anden vinkel end den I plejer. Måske står din virksomhed overfor en strategisk udfordring, som I ønsker hjælp til at løse.

Fremgangsmåde

Typiskvil vi tage en snak om virksomhedens nuværende situation. I den forbindelse vil vi sammen sætte det i relation til de ønskede fremtidige mål for virksomheden.

Core Business A/S vil prøve at skabe en stemning/rum, hvor det er tilladt at sætte virksomhedens udfordringer i spil. Ved at få en ide om hvad disse udfordringer er, bliver det automatisk nemmere for jer at præsentere dem for den bredere medarbejdergruppe. Medarbejdergruppen har en stor betydning, når en virksomhed skal opnå sine mål. Det er dem, som stor med det daglige arbejde, og ved hvordan processerne er i virksomheden.

Normalt vil vi bruge 2-3 timer om måneden, hvor vi mødes og gennemgår ”dagsformen” i virksomheden.

Udbytte

Udbyttet med strategisk sparring er, at du får vendt din virksomheds opgaver og udfordringer sammen med en person, der ikke tænker sådan er vores branche eller det kan man ikke. Der vil dermed komme andre ideer på bordet, som kan afhjælpe nogle af de udfordringer, som din virksomhed står overfor, ved at se tingene fra en anden vinkel.

Core Business A/S kan give jer andre inputs og ideer til, hvordan I skal forholde jer til de muligheder og udfordringer virksomheden står overfor. Vi vil hjælpe jer med at finde jeres styrker og svagheder, og ud fra dem, finde ud af, hvordan i bedst muligt bruger virksomhedens nuværende ressourcer. Vi kan samtidig bidrage til din virksomheds vækst og udvikling.

Kort sagt

Med strategisk sparring fra Core Business A/S får du og din virksomhed et sæt nye briller, som ser på tingene med friske øjne.  Hvis du og din virksomhed står overfor nogle udfordringer, som I ikke selv ved, hvordan I skal komme videre fra, kan vi igennem rådgivning og strategisk sparring hjælpe jer videre.

Hvad du får

Igennem strategis sparring med Core Business A/S, vil du og din virksomhed blandet andet få:

  • Mulighed for at blive udfordret
  • En arbejdsform der er både effektiv, tidsbesparende og økonomisk attraktiv
  • En ekstra ressource i kan trække på i perioder
  • En second opinion på jeres udfordringer
  • Fokus og fastholde retning for den daglige drift
  • Beslutninger bliver vendt en ekstra gang inden de udføres
  • En mini bestyrelse – helt uformelt
Strategisk sparring -ideer og planlægning
Strategisk sparring - aftale
Strategisk sparring - tænk ud af boksen

Relaterede ydelser som måske også kunne have din interesse:

STRATEGIPROCES
STRATEGIEKSEKVERING
STRATEGIDAG
SMV EKSPORTSTRATEGI
SMV BESTYRELSE