Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/corebusiness.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/corebusiness.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/corebusiness.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Core Business A/S hjælper dig med din strategieksekvering
Loading...
Strategieksekvering2018-02-20T15:06:53+00:00

Strategieksekvering

Fra plan til handling

En strategiplan har ingen værdi, hvis den ikke eksekveres og accepteres af hele organisationen adobe lightroom 6 free full version!

For en hver virksomhed er det essentielt at have en strategi, og hvis den ikke eksekveres korrekt kan det have konsekvenser for din virksomhed herunterladen. Hos Core Business A/S hjælper vi dig med din virksomheds strategieksekvering.

I forlængelse af en strategiproces rådgiver vi om, hvordan virksomheden opnår den bedst mulige forankring i organisationen ls19 kostenlos herunterladen. Vi arbejder med kommunikation og involvering på alle niveauer og sikre at medarbejdere, ledere og ejeren arbejder i samme retning mod det samme mål birthday gif download.

Vi skræddersyer implementeringen og hjælper med at opsamle medarbejdernes ideer og input undervejs i processen for at sikre det bedst mulige resultat herunterladen.

Udfordring

I har planen men forventer modstand eller manglende engagement fra key stakeholders i organisationen. Udfordringen kan også være, at der skal kommunikeres vanskelige beslutninger ud, der kræver en proces for at få forståelse hos de berørte parter ältere firefox version herunterladen.

Fremgangsmåde

Sammen med dig og din virksomhed opstiller vi en række fyrtårne og målpunkter der kan virke som pejlemærker for fremdriften schlaukopf. Typisk laver vi en plan for kontinuerlig opfølgning og feedback der løber over 6-12 måneder for at kunne sikre implementering og tilretning undervejs zitavi herunterladen.

Core Business A/S vil bidrage med rådgivning og sparring, som skal hjælpe virksomheden med at eksekvere strategien. På den måde, vil alle i virksomheden være med på, hvilken rolle de har, og hvordan de skal opfylde den esxi vm herunterladen.

Til at starte med, vil vi præsentere og introducere virksomhedens strategi for medarbejdergruppen. Vi vil vise dem koblingen mellem strategien og virksomheden vision og mission xbox 360 spielerbild herunterladen. Løbende vil vi deltage i månedlig eller kvartalsmøder samt hjælpe jer med intern kommunikation og materialer.

Udbytte

Udbyttet af din virksomheds strategieksekvering er, at alle dine medarbejdere fra top til bund bliver engageret i at nå virksomhedens mål for fremtiden. Alle vil have et klart indblik i, hvilken vej virksomheden skal udvikle sig, for at den vil få succes fremadrettet.

Vi vil hjælpe jer med, at din virksomheds strategi bliver en realitet, i stedet for at det blot er et stykker papir du kan finde i skuffen.

Kort sagt

Strategieksekveringen skal hjælpe din virksomhed med få det rigtige udbytte ud af virksomhedens strategi, som jo er baseret på dens styrker, svagheder og med fokus på de ressourcer virksomheden har i dag.

Idet vi sammen med jer får skabt en fælles forståelse i virksomheden for, hvordan strategieksekveringen skal ske. Giver vi din virksomhed de bedste muligheder for fremtiden. Alle i din virksomhed vil kæmpe for et fælles mål, og der vil være et dybt engagement i hele virksomheden om at opnå dette.

Hvad du får

  • Ejer og topledelses engagement i processen
  • Præsentation og introduktion af strategi for medarbejdergruppen
  • Kobling til vision og mission
  • Opstilling af fyrtårne og Must-Win Battles
  • Intern kommunikation samt materialer
  • Deltagelse i måneds/kvartals møde

Relaterede ydelser som måske også kunne have din interesse:

STRATEGIPROCES
STRATEGISK SPARRING
STRATEGIDAG
SMV EKSPORTSTRATEGI
SMV BESTYRELSE