Strategidag

Nye mål og horisonter

Daglig drift er den største fare for udvikling af din virksomhed, derfor kan en strategidag være meget givende.

Core Business A/S tilbyder at afholde en strategidag for dig og din virksomhed.

Hiv en dag ud af kalenderen og brug den sammen med dine lederkollegaer til at sætte virksomhedens fremtid på agendaen. Vi vil med udgangspunkt i jeres nuværende situation tegne de store linjer op for jeres virksomhed og branche i de kommende år.

Målet med en strategidag er, at virksomheden vil få en mulighed for at gennemgå virksomheden både de udfordringer og muligheder, som er kommet til siden virksomhedens første strategi blev skrevet ned.

Udfordring

Du har behov for, at I i ledergruppen sætter driften til side og bruge ressourcer på, hvad virksomheden skal leve af de kommende år! Det kan også være, at I har fået nye medlemmer i gruppen og har brug for, at alle har den samme forståelse af jeres strategi og dagligdag.

Fremgangsmåde

Dagen vil starte med, at vi sammen gennemgår jeres nuværende strategi og sætter den i forhold til den oplevede situation. Herfra arbejder vi os gennem en række trusler og muligheder for jeres virksomhed i de kommende år.

Ved at se på de aktuelle udfordringer og forandringsbehov, giver det et indblik i, hvad virksomheden fremad skal arbejde med. Måske er der forandringer på vej grundet fremtidige teknologier i branchen, teknologier, som I som virksomhed, er nødt til at arbejde ind i jeres processer.

Vi vil brainstorme og opsætte scenarier, som vi vil planlægge os ud af. Der vil komme ønsker og mål for virksomhedens fremtid, og til dem vil vi sammen opstille strategiske fyrtårne, som virksomheden i de kommende måneder skal opnå.

Udbytte

Udbyttet af en strategidag i samarbejde med Core Business A/S er, at I får arbejdet intenst med strategi og forretningsudvikling i en kort og intens seance. Der vil være slukket for telefoner og computere og virksomhedens fremtid og mål vil være i centrum.

Som virksomhed vil opleve en stor værdi ved sparring med en ekstern partner, der kan samle op og sætte nye mål sammen med jer.

Kort sagt

Strategidagen vil hjælpe jer til at få klarlagt virksomhedens strategiske muligheder samt udfordre virksomhedens nuværende vision og mission, og dermed få afklaret, om der er et behov for, at virksomheden tænker nyt og i andre retninger.

Hvad du får

Når dagen er slut har I blandt andet:

  • En fællesforståelse i ledergruppen for retning og mål
  • Fælles Must-Win Battles i den kommende periode
  • Forståelse for virksomhedens styrker og udfordringer i den nærmeste fremtid
  • En indikation af hvad de største strategiske beslutninger bliver de næste år
Strategidag - forretningsplan
Strategidag - innovation

Relaterede ydelser som måske også kunne have din interesse:

STRATEGIPROCES
STRATEGIEKSEKVERING
STRATEGISK SPARRING
SMV EKSPORTSTRATEGI
SMV BESTYRELSE