10 tips til at forbedre driften i din virksomhed

Uanset om du er en enkeltperson eller en virksomhed med 100 ansatte, er løbende forbedringen del af hverdagen. Virksomheder er ikke statiske. Din virksomhed er enten på et opadgående spor ellers er den på vej ned. At gøre konsekvente forbedringer for at gøre din virksomhed bedre er et bevidst valg. Ikke alene skal du afbalancere din tid, men du skal også vælge det rigtige forretningsområde, der vil få størst effekt. Disse 10 tips hjælper dig med at fokusere på at forbedre din virksomhed på nogle områder, der giver den største gevinst.

1. Arbejd med løbende rapportering

Det er utroligt, hvor få små virksomheder der har en nøjagtig ide om de daglige, ugentlige og månedlige tal og økonomiske trends i organisationen. Det er vigtigt, at du bruger den nødvendige tid til at holde styr på din virksomheds pengestrøm. Hvis du mangler de økonomiske færdigheder, skal du ansætte en revisor. Men selv med en revisor, skal du stadig have overblikket.

2. Opstil mål

Forbedre din virksomhed - mål

Ligesom at holde styr på pengestrømmen, er det vigtigt at opstille mål.  Mål er en væsentlig del af forretningssuccesen. Opstil mål og brug dem som et løbende planlægningsværktøj for at sikre, at du fortsætter med at bevæge dig fremad i din lille virksomhed.

3. Test din markedsføring

Det er nemt at spilde penge på ineffektiv markedsføring. Lær, hvordan du bruger mindst muligt penge med eller bare for mest muligt udbytte af dem du bruger. Test en eller to nye taktikker af og se, hvilken af de to taktikker som udfører det bedste job. På den måde ved du hvilken taktik du skal tilføje dit marketingmix. Mange SMV’er er for traditionsbundne af radioreklamer og sponsorater af den lokale fodboldklub i deres marktingsmix. Vær 100% nysgerrig på sociale medier – de forsvinder nok ikke igen…..

4. Arbejd med din virksomhedspræsentation

En kraftfuld virksomhedspræsentation kan hjælpe med at forbedre din virksomhed. Start med at lære essensen af ​​en mindeværdig forretningspræsentation. Byg så din egen og test den på venner og familie. De skal kunne forstå hvad du tilbyder og hvilken værdi du skaber.

5. Overvåg trends

Ingen virksomhed opererer i et vakuum. Hændelserne og ændringerne i det globale landskab har en indvirkning på din virksomhed. Hold dig opdateret omkring tendenser og problemer der sker i din branche og lokalsamfund.

6. skærp dine salgsfærdigheder

Du kan opnå de største forretningsforbedringer ved at arbejde med din salgsfunktion. Om du er en enkeltperson eller har et salgsteam, skal du fokusere på salgsforbedringer. Arbejde med analyser og nye tekniker. Prøv nye salgsstrategier og kundegrupper. Så mål for antal nye leads, opfølgninger, gensalg osv.

7. Find de bedste fremgangsmåder

Hver industri har sine egne måder at gøre tingene på, som er afprøvet. Undgå derfor at spilde penge og tid på at genopfinde branchen, medmindre du er indstillet på at opbygge den næste Google. Se gerne hvad andre i din branche har succes og skab din egen succes baseret på de bedste.

8. Motiver personalet

At have medarbejdere med talent og motivation kan give store forbedringer i virksomheden. Lær, hvad der motiverer dine medarbejdere til højere niveauer af ydeevne. Hvornår har du sidst spurgt dine medarbejdere direkte hvad der motiverer dem? formentlig aldrig…. Så er det svært at ramme…

9. Kend dine grænser

Enhver succesrig virksomhedsejer har en klar ide om deres begrænsninger. Ved at kende din iværksætter-personlighedstype kan du styre dine ressourcer og finde hjælp til de områder, hvor dine svagheder er.

10. Tag en pause

Forbedre din virksomhed - pause

At drive en lille virksomhed er hårdt arbejde. Nogle gange er den bedste måde at forbedre din forretning på og genoplive din passion, ved at tage en ferie eller søge inspiration et utraditionelt sted for at genoplade ”batterierne”.

Forretningsforbedring er en livsstil for at lykkes. Anvend disse 10 hurtige tip til hurtigt at forbedre din virksomhed.

 

Jens Kirk er stifter og ejer af konsulenthuset Core Business A/S der arbejder med Eksport, strategi & forretnings udvikling. Core Business A/S rådgiver virksomheder hele vejen fra problem erkendelse til eksekvering af strategiplanen. Vi er medlem af det internationale konsulent netværk Business Boost International der hjælper SMV’er i gang med eksport.